Zaalverhuur

Uw wens is onze uitdaging

Een grand diner, een congres, een bedrijfsbijeenkomst of juist een kleinschalige vergadering? De mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst zijn schier oneindig bij Radio Kootwijk. Het team van Radio Kootwijk denkt met u mee om het maximale uit uw bijeenkomst te halen opdat uw doelstellingen worden bereikt. Ruimte en omgeving laten een onuitwisbare indruk bij de bezoekers achter.

Binnen en buiten, een goede combinatie

Zowel het in- als exterieur van het karakteristieke gebouw én de ruige natuurlijke omgeving bieden een bijzonder decor voor allerhande evenementen. Binnen- en buitenactiviteiten kunnen vloeiend in elkaar overgaan. De capaciteit wordt op die manier eenvoudig vergroot, tot wel 1200 personen. Vergadert u met een klein groepje of gaat uw grote gezelschap in kleinere groepen uiteen? Geen probleem, de break-out ruimtes bieden daarvoor alle ruimte. Ook is het mogelijk op andere manieren extra break-out ruimtes te creëren.

Hybride/online evenementen

Radio Kootwijk biedt in deze bijzondere tijd eigentijdse oplossingen voor uw bijeenkomsten.

Lees verder

Zakelijke bijeenkomsten 60-600 pers.

Een congres, beurs, festival of andersoortige grote bijeenkomst organiseren? Radio Kootwijk weet uw bijeenkomst op maat in te richten.

Lees verder

Vergaderarrangementen 10-60 pers.

Radio Kootwijk biedt inspirerende vergaderruimtes met diverse capaciteiten. Voor individuele bijeenkomsten, maar ook dynamische break-out sessies.

Lees verder

Evenementen

De veelzijdigheid van Radio Kootwijk is ongekend en maakt het daarom geschikt voor heel veel verschillende type evenementen; congressen, beurzen en bedrijfsbijeenkomsten.

Lees verder

Catering

Radio Kootwijk werkt nauw samen met verschillende cateraars, zodat wij altijd in kunnen spelen op uw wensen.

Lees verder

Techniek

Met optimale licht-, beeld- en geluidseffecten wordt uw evenement naar een hoger niveau getild.

Lees verder

Zalen

Een intieme heidag, grootschalige beurs, vergadering of workshop organiseren? Radio Kootwijk weet uw bijeenkomst op maat in te richten.

Lees verder

Referenties

Radio Kootwijk

Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk

T: 055 - 519 16 65 (ma-vr 9-17uur)
Einfo@hierradiokootwijk.nl

 

Contact & bereikbaarheid

oplaadpunten

Blijf op de hoogte van Radio Kootwijk.
Meld u aan voor de voor de nieuwsbrief.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.