Publieksactiviteiten

Openstellingen & Excursies

Het voormalige zendgebouw Radio Kootwijk is niet vrij toegankelijk voor publiek. Radio Kootwijk organiseert excursies en openstellingen om u de gelegenheid te geven kennis te maken met het gebouw en de geschiedenis.
De omgeving van Radio Kootwijk is het hele jaar toegankelijk. Ook op de zandverstuiving het Kootwijkerzand kunt u het hele jaar door naar hartenlust struinen en dwalen.
Van beide genieten? Parkeer uw auto gratis in Hoog Buurlo. Het is dan ongeveer een half uur (2,5 km) wandelen naar Radio Kootwijk.

 

 

Openstellingen

In de schoolvakanties wordt Radio Kootwijk geregeld opengesteld. Proef de sfeer en ervaar dit uitzonderlijke art-deco gebouw. Een film en foto's voeren u mee door de tijd en brengen de geschiedenis tot leven.

Lees verder

Publieksexcursies

Plan een dagje uit en laat u meevoeren door onze gidsen via de watertoren en de monumentale pomphuisjes naar het hoofdgebouw.

Lees verder

Excursies op maat

Op zoek naar invulling voor een familiereünie, een heidag of zomaar een dagje uit met een select gezelschap? Het team van Radio Kootwijk denkt graag met u mee en biedt excursies op maat.

Lees verder

Volle maanwandelingen

Volle maan op de uitgestrekte Veluwe bij Radio Kootwijk is een heel bijzondere belevenis. Na het genot van een kop koffie kijk je naar de ondergaande zon en neem je afscheid van de dag.

Lees verder

Bronstexcursies

In september en oktober gaan de edelherten op zoek naar de liefde: het is paartijd, ook wel bronst genoemd. De mannetjes laten in deze periode hun lokroep horen, het burlen, en strijden op vele manieren om de vrouwtjes. Beleef de bronst bij Staatsbosbeheer.

Lees verder

Lichtjeswandelingen

Elk jaar op 27 en 28 december verlichten talloze lichtjes het stille landschap van Radio Kootwijk. Vanaf het voormalige zendstation Radio Kootwijk wordt een lichtjeswandeling van ongeveer 5 km. uitgezet door Staatsbosbeheer.

Lees verder

Radio Kootwijk

Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk

T: 055 - 519 16 65 (ma-vr 9-17uur)
Einfo@hierradiokootwijk.nl

 

Contact & bereikbaarheid

oplaadpunten

Blijf op de hoogte van Radio Kootwijk.
Meld u aan voor de voor de nieuwsbrief.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.