Word vrijwilliger

Vrijwilliger worden?

Vrijwilligers zijn voor Radio Kootwijk zeer waardevol. Zij zijn een welkome versterking bij zowel zakelijke als publieksactiviteiten. Wij zijn regelmatig op zoek naar gidsen, gastvrouwen/gastheren en verkeerbegeleiders voor Radio Kootwijk.

Wie zoeken we?

Vrijwilligers die excursies en/of rondleidingen willen geven over de historie van Radio Kootwijk aan het “algemene publiek”. Mensen die bezoekers op deze mooie plek op een positieve, enthousiaste manier willen rondleiden.

Gastheren en gastvrouwen; representatieve mensen die bezoekers op deze mooie plek op een positieve, gastvrije manier willen ontvangen.

Verkeersbegeleiders voor het veilig begeleiden van verkeersstromen bij grotere evenementen op Radio Kootwijk die tevens inzetbaar kunnen zijn voor overige hand- en spandiensten op het terrein van Radio Kootwijk.

Wat biedt Staatbosbeheer de vrijwilligers

We bieden een inspirerende werkomgeving op een bijzondere plek in de natuur, leuke collega’s, enthousiaste bezoekers en een kleine vergoeding. De vrijwilliger ontvangt vrijwilligerskleding, een abonnement op het magazine van Staatsbosbeheer en ontvangt de digitale vrijwilligersnieuwsbrief. Ook krijgt de vrijwilliger een vrijwilligerspas, die korting geeft op aankopen in de winkels van de Buitencentra van Staatsbosbeheer.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op via e-mail info@hierradiokootwijk.nl of via telefoonnummer 055-5191665.

Vrijwilliger

Radio Kootwijk

Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk

T: 055 - 519 16 65 (ma-vr 9-17uur)
Einfo@hierradiokootwijk.nl

 

Contact & bereikbaarheid

oplaadpunten

Blijf op de hoogte van Radio Kootwijk.
Meld u aan voor de voor de nieuwsbrief.