Bronstexcursies 

Bronstexcursies

In september en oktober gaan de edelherten op zoek naar de liefde: het is paartijd, ook wel bronst genoemd. De mannetjes laten in deze periode hun lokroep horen, het burlen, en strijden op vele manieren om de vrouwtjes. Beleef de bronst bij Staatsbosbeheer.

Dwaal een avond mee met de gids door de bossen en stuifzanden van Radio Kootwijk, en laat je verrassen door het imposante burlen van de mannelijke edelherten. Een luisterexcursie op een prachtig stukje Veluwe.
Boeken kan vanaf half augustus 2024 via de website van Staatsbosbeheer. Excursies voor 2023 zijn uitverkocht.

400x400 RKW Edelhert

Openstellingen

In de schoolvakanties wordt Radio Kootwijk geregeld opengesteld. Proef de sfeer en ervaar dit uitzonderlijke art-deco gebouw.

Lees verder

Publieksexcursies

Plan een dagje uit en laat u meevoeren door onze gidsen die gepassioneerd vertellen over de bijzondere geschiedenis van het gebouw, de architectuur, het dorp en de schitterende Veluwse natuur rondom Radio Kootwijk.

Lees verder

Excursies op maat

Op zoek naar invulling voor een familiereunie, een heidag of zomaar een dagje uit met een select gezelschap? Het team van Radio Kootwijk denkt graag met u mee en biedt excursies op maat. 

Lees verder

Vollemaanwandelingen

Volle maan op de uitgestrekte Veluwe bij Radio Kootwijk is een heel bijzondere belevenis. Na het genot van een kop koffie kijk je naar de ondergaande zon en neem je afscheid van de dag.

Lees verder

Lichtjeswandelingen

Elk jaar op  27 en 28 december verlichten talloze lichtjes het stille landschap van Radio Kootwijk. Vanaf het voormalige zendstation Radio Kootwijk wordt een lichtjeswandeling van ongeveer 5 km. uitgezet door Staatsbosbeheer.

Lees verder

Radio Kootwijk

Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk

T: 055 - 519 16 65 (ma-vr 9-17uur)
Einfo@hierradiokootwijk.nl

 

Contact & bereikbaarheid

oplaadpunten

Blijf op de hoogte van Radio Kootwijk.
Meld u aan voor de voor de nieuwsbrief.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.