Volle maanwandelingen

Volle maanwandelingen 

Volle maan op de uitgestrekte Veluwe bij Radio Kootwijk is een heel bijzondere belevenis. Na het genot van een kop koffie kijk je naar de ondergaande zon en neem je afscheid van de dag op de toren van het voormalig zendstation Radio Kootwijk. Vervolgens neemt de gids van Staatsbosbeheer je mee naar buiten voor een wandeling langs heidevelden en zandverstuivingen. Vanaf een rustige plek wacht je tot de maan op komt. Het heldere licht van de volle maan geeft de bossen en vlaktes een mysterieuze sfeer. Zelfs bij bewolking zie je haar invloed. Na afloop wandel je gezamenlijk terug over de inmiddels donker geworden Veluwe. Een rustige, deels stille wandeling door het hart van de Veluwe.

400x400 volle maan

Openstellingen

In de schoolvakanties wordt Radio Kootwijk geregeld opengesteld. Proef de sfeer en ervaar dit uitzonderlijke art-deco gebouw.

Lees verder

Publieksexcursies

Plan een dagje uit en laat u meevoeren door onze gidsen die gepassioneerd vertellen over de bijzondere geschiedenis van het gebouw, de architectuur, het dorp en de schitterende Veluwse natuur rondom Radio Kootwijk.

Lees verder

Excursies op maat

Op zoek naar invulling voor een familiereunie, een heidag of zomaar een dagje uit met een select gezelschap? Het team van Radio Kootwijk denkt graag met u mee en biedt excursies op maat. 

Lees verder

Bronstexcursies

In de bronsttijd of het paarseizoen is de omgeving van Radio Kootwijk de plek om de seizoenen te ervaren.

Lees verder

Lichtjeswandelingen

Elk jaar op 27 en 28 december verlichten talloze lichtjes het stille landschap van Radio Kootwijk. Vanaf het voormalige zendstation Radio Kootwijk wordt een lichtjeswandeling van ongeveer 5 km uitgezet door Staatsbosbeheer.

Lees verder

Radio Kootwijk

Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk

T: 055 - 519 16 65 (ma-vr 9-17uur)
Einfo@hierradiokootwijk.nl

 

Contact & bereikbaarheid

oplaadpunten

Blijf op de hoogte van Radio Kootwijk.
Meld u aan voor de voor de nieuwsbrief.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.