MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen draait het om investeren in een duurzame toekomst, waarbij activiteiten bewust gericht zijn op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit. Dat is natuurlijk mooi bedacht, maar hoe komt dat bij Hier Radio Kootwijk nu tot uiting? Onder meer in de bijzondere samenwerking met de Zorggroep Apeldoorn, specifiek het project DemenTalent.

Jonge ouderen met dementie hebben veel baat bij beweging in de natuur en een goede balans tussen rust en uitdaging.

Van bewegen is bewezen dat dit het dementieproces en de fysieke achteruitgang kan vertragen. Het kan zelfs tot enige verbetering leiden.

Het programma van DemenTalent bestaat dan ook grotendeels uit bewegen en vaardigheidstrainingen, maar dan wel midden in de maatschappij.

Participeren in de samenleving is eveneens een belangrijk doel. Voor deze groep zijn er op dit moment nog weinig projecten beschikbaar.

In overleg met Staatsbosbeheer is wel zo'n plek gecreëerd. Op Radio Kootwijk heeft DemenTalent de beschikking over een eigen verblijfsruimte en gaat dagelijks aan de slag in de natuur en in en om de gebouwen van het voormalige zendcomplex.

400x400 MVO_DemenTalent 6
400x400 MVO_DemenTalent 4

Radio Kootwijk

Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk

T: 055 - 519 16 65 (ma-vr 9-17uur)
Einfo@hierradiokootwijk.nl

 

Contact & bereikbaarheid

oplaadpunten

Blijf op de hoogte van Radio Kootwijk.
Meld u aan voor de voor de nieuwsbrief.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.