Gastvrouwen/heren gezocht voor Radio Kootwijk

Radio Kootwijk zoekt gastvrouwen/heren

Voor de ontvangst van bezoekers aan Radio Kootwijk zoekt Staatsbosbeheer gastheren en gastvrouwen. Representatieve mensen die bezoekers aan deze mooie plek op een positieve, gastvrije manier willen ontvangen.

Wat vragen we?

Het werk bestaat uit het zetten van koffie en thee tijdens excursies, het klaarzetten van informatiemateriaal, afrekenen van eventueel verkochte artikelen en het op orde houden van de ontvangstruimte. Daarnaast kan de gastheer/gastvrouw ingezet worden tijdens evenementen zoals Open Monumentendagen en Lichtjeswandelingen. De tijdstippen en tijdsduur waarop inzet gevraagd wordt, is in onderling overleg vast te stellen en varieert van 2 uur, een dagdeel tot een hele dag. Beschikbaar in het weekend.

Wat biedt Staatbosbeheer de vrijwilligers

We bieden een inspirerende werkomgeving op een bijzondere plek in de natuur, leuke collega’s, enthousiaste bezoekers en een kleine vergoeding. De vrijwilliger ontvangt vrijwilligerskleding en krijgt de digitale vrijwilligerskrant toegestuurd. Ook krijgt de vrijwilliger een vrijwilligerspas, die korting geeft op aankopen in de winkels van de Buitencentra van Staatsbosbeheer.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Ingrid Moorlach via e-mail i.moorlach@staatsbosbeheer.nl of via  055-5191665.