Gezocht: Ondernemers die durven te verbinden

Waar vroeger hoogspanningskabels zoemden en antennemasten stonden die tot in de hemel leken te reiken hebben tegenwoordig rust, ruimte en natuur een nieuwe plek gevonden. Op het terrein van Radio Kootwijk bevinden zich naast het iconische hoofdgebouw nog 19 andere gebouwen, waaronder ook gebouw E; oorspronkelijk gebouwd voor de korte golfzenders, inmiddels volledig gerestaureerd en casco opgeleverd.
Dit gebouw behoort tot monumentaal erfgoed en Staatsbosbeheer zoekt hiervoor (een) nieuwe gebruiker(s) die het functionele toekomstperspectief van Radio Kootwijk mee wil(len) helpen ontwikkelen. De plek biedt ruimte voor beleving, innovatie, inspiratie, educatie en zingeving. Daarin ligt het krachtige toekomstperspectief van Radio Kootwijk. De herontwikkeling door Staatsbosbeheer is altijd gericht op een goede balans tussen zakelijk, cultureel en publiek gebruik van de gebouwen in het aangrenzende natuurgebied. Radio Kootwijk is een plek die een uitgelezen kans biedt voor een inspirerende ontmoeting tussen natuur en cultuur.
Bent u een echte pionier en lijkt deze kans op zo’n bijzondere locatie u op uw lijf geschreven? Passen uw doelstellingen bij die van Staatsbosbeheer?

Neem dan contact op met: Staatsbosbeheer Radio Kootwijk
T: 055 – 5191665
info@hierradiokootwijk.nl